More Website Templates at TemplateMonster.com!
Acne-Clearing Herbal Creamfor acne and acne scar

After more than fourteen years of research and experiment, the contemporary Chinese famous doctor Ren Fan Ai succeeded in developing one effective herbal formula invention called Acne-Clearing Herbal Cream. Read More

About Acne

Acne occurs when oil and dead skin cells become trapped within the hair follicle, creating a plug within the pore. As the breakout progresses and bacteria invade, the follicle wall may rupture within the dermis, creating inflammation and redness.

Many treatment options for acne are available to those who have acne. It takes time and patience, but nearly every case of acne can be controlled successfully..

Acne-Clearing Herbal Cream: Frequently-asked Questions

1. Judging from your clinical trials, how long do you think it would take for your product to clear up my skin?

 

Answer: generally speaking, it requires less then one treatment courses, depending upon patients' practical condition. Patients can try one treatment course (30 days) to see the result before taking next step. But for some patients, one course is enough.

2. What is the difference between Acne-Clearing Herbal Cream type 1 and Acne-Clearing Herbal Cream type 2?

  Answer: Type 2 is of old version used often 6 - 7 years before. Nowadays, most of time we use type 1 because it is based upon the type 2 and it undergone many times of updates from that basis. The condition of acne is delicate and to choose proper herbs requires many times of clinical experiments.

3. How long do the effects of this treatment last?

  Answer: Once cured, there will be no easy recurrence unless people begin a different life style again, i.e. drink alcohol, eat too pepery food, etc.

4. Do you offer a money-back guarrantee (warranty) if your pills do not clear my acne?

  Answer: It sounds nice but the practical operation face lots of uncertainty. The first is the establishment of intermediate institution to preside over the process and issuing correct judgement. It is not easy and hope in future there may emerge such institutes.

5. Does your product have side effects?

  Answer: All ingredients are natural Chinese herbs and till now we did not receive any obvious side effects reports from patients with acne and acne scarring. Chinese herbal medicine features much less side effects in comparison with Western medicine.

6. How do you ship the medicine to us and how long we can receive our order?

  Answer: We choose China Post to ship the medicine and most often within 14 - 28 days patients can receive the meidcine. China Post has an online tracking site http://intmail.183.com.cn/ We can provide the register number of the medicine parcel and you can check the status of it. But please note you can only know the status within China. Once out of China you cannot know anything except you are sure it arrives at the destination country -- because postal service of foreign countries do not have their responsibilty to scan the bar code and input info regarding its status, we guess.

7. Are there some abstinence when taking your herbal medicine?

  Answer: Yes, please abstain from alcohol, wine, beer, sea food, sweet cookies, vinegar, soy sauce, peppery, greasy and spicy food. Take food of plain flavor. Take vegetable, fruit.

8. Can I take other medicine when in the same time I take your medicine?

  Answer: You are advised not to do so. Some unexpected interaction may happen and no one can tell you what will happen. Please have three hours of time separation if you persist in doing so.

9. Can I continue taking vitamin?

  Yes, you can, but at the moderate dose.

.10. The cream is used externally, right?

  Yes, smear over affected area


Take good care of your skin every day

Although acne isn't caused by not washing your face, good skin care is still an important step in your acne treatment routine. Use a foaming cleanser every morning and night, preferably one with benzoyl peroxide or salicylic acid. A light, oil-free moisturizer can be used if acne treatments make your skin feel tight, or you have flaking or peeling.

Use the right makeup

If you have pimples, it's natural to want to cover them up. But using comedogenic makeup will only make your acne worse.
Heavy makeup and oil-based foundations can cause a type of acne called acne cosmetica.